Bel mij terug
Terugbel verzoek

Diensten

Schadeherstel op elk gebied

Onze diensten

Wij kunnen u op elk gebied van schadeherstel van dienst zijn. Van autoschade tot schade aan motorfietsen en oldtimers en van schade aan de bekleding tot lakschade. Autoschade Herstel Midden-Groningen kan elke vorm van schade voor u snel en vakkundig herstellen.

Wanneer u uw voertuig door ons laat herstellen, dan zorgen wij ervoor dat de overlast voor u tot een minimum wordt beperkt. Bij al onze diensten bieden wij vervangend vervoer aan, thuisbrengservice, we poetsen uw voertuig na de werkzaamheden en u krijgt bij ons maar liefst 7 jaar garantie in plaats van de 4 jaar die standaard is!

Daarnaast werken wij met de nieuwste technieken. Dat zorgt er aan de ene kant voor dat u achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Aan de andere kant zorgen de tools als Easy2Fix en Snel-autoschadeherstel.nl ervoor dat u op een snelle en eenvoudige manier uw schade kunt melden. Een overzicht van onze complete dienstverlening is hieronder te zien.

Autoschade herstel

Autoschadeherstel Midden-Groningen is al jaren specialist in het herstellen van autoschade. Wanneer u ons inschakelt voor het herstellen van autoschade, wordt de schade eerst vakkundig geanalyseerd door onze schade-experts. Vervolgens zijn wij direct in staat om op basis van een eenduidig calculatiesysteem een begroting te maken. Ook zorgen wij er voor dat de schade wordt voorgelegd aan uw verzekeringsmaatschappij waardoor een vlotte afwikkeling gegarandeerd is. Wanneer alles daarna akkoord is, kunnen we samen met u de reparatie inplannen. Hierbij zorgen we er voor dat u zo weinig mogelijk overlast ervaart tijdens de reparatie.

Lees meer

Spotrepair

Kleine ‘rijdbare’ autoschades zijn snel gemaakt. Een bocht net iets te nauw nemen, een ongelukje in de parkeergarage of hagelschade; allemaal voorbeelden van kleine schades die soms niet te voorkomen zijn. In deze gevallen kan spotrepair een mooie oplossing bieden. Bij spotrepair wordt namelijk niet het complete auto-onderdeel hersteld maar alleen het beschadigde deel van de auto wordt gespoten. Dit levert zowel qua geld als tijd een forse besparing op! Bij spotrepair-reparaties wordt de originele lak zoveel mogelijk in takt gehouden. De beschadigingen worden gerepareerd, geschuurd, gespoten en weer opgepoetst.

Lees meer

Motorschade herstel

Wanneer u ons inschakelt voor het herstellen van de schade aan uw motorfiets, dan wordt de schade eerst bekeken door onze schade-experts. Direct daarna zijn wij al in staat om op basis van een eenduidig calculatiesysteem een begroting te maken. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

Lees meer

Lak- en spuitwerk

Wij werken met de nieuwste computersystemen waarmee precies de juiste kleur voor uw auto geselecteerd wordt. Dit zorgt er voor dat u ervan verzekerd bent dat u na de werkzaamheden niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Lees meer

Bekleding en interieur

Schade aan de bekleding of het interieur van uw auto wordt door Autoschadeherstel Midden-Groningen altijd vakkundig hersteld. Zowel onze medewerkers als de partners waarmee wij op het gebied van bekleding en interieur mee samenwerken, zijn allemaal erkend door FOCWA. Dit geeft u de garantie dat uw auto bij ons in goede handen is. Wanneer de schade hersteld is, werpen we samen met u nog een laatste blik op het eindresultaat. En het spreekt voor zich dat wij pas tevreden zijn als u dat ook bent!

Lees meer

Easy2Fix

U kunt uw deukjes, krasjes, sterretjes of andere kleine schade fotograferen en versturen naar Easy2Fix. U ontvangt daarna vervolgens gratis een scherpe offerte waarna u de schade snel kunt laten repareren.

Uiteraard ontvangt u gratis vervoer, wordt de administratieve rompslomp omtrent het schadeherstel voor u geregeld en krijgt u maar liefst 7 jaar garantie op het schadeherstel.

Lees meer

Glasschade herstel

Autoschadeherstel Midden-Groningen beschikt over vakkundig personeel en geavanceerde hulpmiddelen waardoor uw ruitschade snel op een correcte manier hersteld kan worden. Als er een sterretje in het glas is ontstaan, wordt er met een speciale techniek hars in het sterretje geperst. Vervolgens wordt er een vacuüm gecreëerd waardoor het sterretje volledig kan vollopen met hars. Uiteindelijk wordt de hars met behulp van een U.V. lamp uitgehard.

Lees meer

Oldtimer restauratie

Wanneer u voor Autoschadeherstel Midden-Groningen kiest voor het restaureren of het herstellen van uw oldtimer, dan wordt uw oldtimer eerst uitgebreid geanalyseerd door onze experts. Vervolgens zijn wij direct in staat om op basis van een eenduidig calculatiesysteem een begroting te maken. Ook zorgen wij er voor dat de werkzaamheden direct worden voorgelegd aan uw verzekeringsmaatschappij waardoor de administratieve zaken snel afgehandeld kunnen worden. Wanneer we vervolgens groen licht hebben, kunnen we samen met u de reparatie inplannen. Hierbij zorgen we er voor dat u zo weinig mogelijk overlast ervaart tijdens de reparatie.

Lees meer

Online schade melden

Door uw autoschade door te geven via snel-autoschadeherstel.nl, wordt uw autoschade gegarandeerd snel en vakkundig hersteld. Daarnaast zorgen de autoschade herstel bedrijven die zijn aangesloten bij snel-autoschadeherstel.nl ervoor dat de overlast voor u tot een minimum beperkt wordt. We nemen razendsnel contact met u op nadat de schade gemeld is, we zorgen voor vervangend vervoer en mocht het nodig zijn, halen we de auto voor u op en brengen we de auto naderhand weer bij u thuis.

Lees meer
Afspraak maken?
Contact
Schade melden?
Stuur bericht