Bel mij terug
Terugbel verzoek

Over ons

JARENLANGE ERVARING

AUTOSCHADEHERSTEL MIDDEN GRONINGEN

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van schadeherstel. Wanneer u Autoschade Herstel Midden-Groningen inschakelt voor een reparatie of onderhoud, bent u ervan verzekert dat u zo weinig mogelijk overlast hebt van de werkzaamheden.

Wij regelen dat uw de schade gemeld wordt bij de verzekeringsmaatschappij, waardoor de financiƫle afwikkeling vlot wordt geregeld. Daarnaast houden wij u op de hoogte van de vorderingen en wanneer de werkzaamheden zijn verricht controleren we samen met u nogmaals of alles naar wens is. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Wij zijn erkend door het FOCWA Garantiefonds. Dit is een belangrijke erkenning als het gaat om vakmanschap, service, snelheid en het oplossen van geschillen. Dit geeft u de zekerheid dat u weer veilig de weg op kunt na de reparatie.

Onze medewerkers zijn gekwalificeerd en daarnaast werken wij met de nieuwste apparatuur, waardoor we in staat zijn om alle werkzaamheden snel en vakkundig uit te voeren.

DUURZAAM SCHADEHERSTEL

Daarnaast zetten wij ons in om de CO2 uitstoot van schadereparaties en onderhoudsbeurten tot een minimum te beperken. Wij zijn dan ook gecertificeerd door Stichting Duurzaam Repareren.

Dit geeft u de garantie dat onze werkzaamheden niet alleen vakkundig en snel uitgevoerd worden maar dat deze ook op een duurzame wijze worden uitgevoerd.

Afspraak maken?
Contact
Schade melden?
Stuur bericht