Bel mij terug
Terugbel verzoek

Spotrepair

Kleine rijdbare schade?

Spotrepair

Spotrepair is dé oplossing voor kleine schades. Bij spotrepair wordt namelijk alleen het beschadigde deel van het voertuig gespoten waardoor zowel tijd als geld bespaard kan worden!

Kleine ‘rijdbare’ autoschades zijn snel gemaakt. Een bocht net iets te nauw nemen, een ongelukje in de parkeergarage of hagelschade; allemaal voorbeelden van kleine schades die soms niet te voorkomen zijn. In deze gevallen kan spotrepair een mooie oplossing bieden. Bij spotrepair wordt namelijk niet het complete auto-onderdeel hersteld maar alleen het beschadigde deel van de auto wordt gespoten. Dit levert zowel qua geld als tijd een forse besparing op! Bij spotrepair-reparaties wordt de originele lak zoveel mogelijk in takt gehouden. De beschadigingen worden gerepareerd, geschuurd, gespoten en weer opgepoetst.

Als we klaar zijn met de reparatie is de beschadiging onzichtbaar geworden en ziet het er weer als nieuw uit. Wanneer een schade geschikt is voor spotrepair dan kunnen we deze razendsnel voor u repareren. We plannen de werkzaamheden voor u in en het voertuig is binnen 1 werkdag klaar. Uiteraard geniet u ook bij spotrepair-reparaties van de top service van Autoschade Herstel Midden-Groningen. Zo krijgt u bij ons bijvoorbeeld maar liefst 7 jaar garantie op onze werkzaamheden in plaats van de standaard 4 jaar en bieden wij u een gratis wasbeurt aan zodat u weer met een blinkende auto de weg op kan!

Afspraak maken?
Contact
Schade melden?
Stuur bericht