Bel mij terug
Terugbel verzoek

Online schade melden

Schade, foto, gefikst!

Snel-autoschadeherstel.nl

Snel-autoschadeherstel.nl is een centraal meldpunt voor schade aan uw voertuig. Wij hebben dit systeem samen met onze noordelijke collega’s ontwikkeld. Een ongeluk zit in een klein hoekje en autoschade valt soms simpelweg niet te voorkomen. De bekwame auto schadeherstel bedrijven achter snel-autoschadeherstel.nl garanderen uw schade snel en vakkundig te herstellen.

Door uw autoschade door te geven via snel-autoschadeherstel.nl, wordt uw autoschade gegarandeerd snel en vakkundig hersteld. Daarnaast zorgen de autoschade herstel bedrijven die zijn aangesloten bij snel-autoschadeherstel.nl ervoor dat de overlast voor u tot een minimum beperkt wordt. We nemen razendsnel contact met u op nadat de schade gemeld is, we zorgen voor vervangend vervoer en mocht het nodig zijn, halen we de auto voor u op en brengen we de auto naderhand weer bij u thuis.

Bovendien bieden de bedrijven die zijn aangesloten bij snel-autoschadeherstel.nl 7 jaar garantie aan, in plaats van de standaard garantie van 4 jaar. Daarnaast staat transparantie bij ons hoog in het vaandel. We zijn in staat om vooraf aan de hand van een calculatiesysteem een begroting voor u te maken die vervolgens direct voorgelegd kan worden aan de experts bij uw verzekeringsmaatschappij. Hieronder wordt het proces stap voor stap uitgelegd.

 

Afspraak maken?
Contact
Schade melden?
Stuur bericht