Bel mij terug
Terugbel verzoek

Autoschade Herstel Midden-Groningen blijft Opel Erkend Schadehersteller

Opel Erkend Schadehersteller

Samen met Autocentrum Hoogezand waren wij jarenlang een Opel Erkend Schadehersteller. Dit betekent dat wij Opels herstellen conform de strenge fabriekseisen van Opel. Daarbij maken we gebruik van originele Opel-onderdelen en krijgt de klant een digitaal merkgarantiebewijs, zodat die een bevestiging heeft van de eisen van Opel.

Nieuwe samenwerking

In overleg met Opel Nederland, Autocentrum Hoogezand en Havik Haren is besloten dat onze regio vergroot wordt door samen te werken met Havik Haren. Door deze nieuwe samenwerking, kunnen de gezamenlijke klanten nog beter worden geholpen. Zo blijven wij Erkend Schadehersteller en kunnen de Opel-rijders op de best mogelijke manier worden geholpen.

Top service

Uiteraard herstellen wij ook de auto’s van alle andere merken volgens de fabriekseisen en heeft ons team service hoog in het vaandel staan. Zo krijgen alle klanten niet de standaard 4, maar 7 jaar garantie en lopen wij voorop als het gaat om schadeherstel-technieken. Met het oog op de zomer kunnen we bijvoorbeeld ook onderhoud voeren aan de allernieuwste airco-systemen.

Afspraak maken?
Contact
Schade melden?
Stuur bericht